Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară, care se va desfășura cu prezență fizică, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, în data de 30 martie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor imobile din domeniul public al Statului Român și administrarea Direcției de Sănătate Publică Timiș, în domeniul public al Județului Timiș.
  2. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a 25 m2 dintr-un bun imobil, din domeniul public al comunei Giarmata, în domeniul public al județului Timiș.
  3. Proiect de hotărâre privind propunerea de prelungire a Contractului de închiriere nr. 8273/10.05.2017, încheiat între județul Timiș, prin Consiliul Județean Timiș, și societatea M&V TRADE S.R.L.
  4. Proiect de hotărâre privind propunerea de prelungire a Contractului de închiriere nr. 8275/10.05.2017, încheiat între județul Timiș, prin Consiliul Județean Timiș, și societatea EUR COMTUR S.R.L.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii unor imobile din domeniul privat în domeniul public al județului Timiș.
  6. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 260/16.12.2019 privind aprobarea declanșării procedurii de expropriere a imobilelor situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes județean „Asfaltare DJ 591 C, sector DN 6 – Săcălaz”.
  7. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil, din domeniul public al municipiului Lugoj, în domeniul public al județului Timiș.
  8. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a 25 m2 dintr-un bun imobil, din domeniul public al comunei Dudeștii Noi, în domeniul public al județului Timiș.
  9. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a 25 m2 dintr-un bun imobil, din domeniul public al comunei Becicherecu Mic, în domeniul public al județului Timiș.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 2/25.01.2016 privind aprobarea dării în administrare a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare din cadrul Parcului Tehnologic și Industrial Timișoara.
  11. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Consiliului Județean nr. 172/28.10.2015 privind darea în administrare a unor bunuri imobile și mobile Direcției de Prestări Servicii și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea subînchirierii spațiilor de producție, proprietate a Societății Lucardi Maramureș S.R.L., aflate în Parcul Tehnologic și Industrial Timișoara.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii contractului pentru servicii de defrișare, cosit și întreținere a unor spații verzi pentru unele imobile din domeniul public și privat al județului Timiș de către Consiliul Județean Timiș în calitate de autoritate contractantă, către societatea SERVICE CONS PREST S.R.L.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor pentru vânzarea părților sociale deținute de Consiliul Județean Timiș la societatea SCHILIFT S.R.L.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici, faza „Documentație tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire – Proiect Tehnic”, ai obiectivului de investiție publică „Locuințe ANL Giroc – asigurare utilități”.
  16. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării nivelului alocației de hrană pentru beneficiarii centrelor rezidențiale din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.
  17. Proiect de hotărâre privind stabilirea costului mediu lunar și a cuantumului contribuției lunare de întreținere, pe grade de dependență a persoanelor vârstnice, din cadrul serviciului rezidențial Căminul pentru Persoane Vârstnice Jimbolia.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice și a Statului de funcții ale Direcției de Prestări Timiș.
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării proiectului „Sprijin financiar în achiziționarea aparatului radiologic” al Raionului Nisporeni – Republica Moldova.
  20. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării directe a serviciului de specialitate prestat de către societatea RUWATIM SMDP S.R.L. privind elaborarea studiului de impact local în vederea operaționalizării Centrului Comunitar de Învățare Permanentă Timiș din cadrul proiectului „Joint Employment-Driven Initiative”, Acronim JEDI.
  21. Proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general revizuit și a contribuției județului Timiș pentru obiectivul de investiție publică „Centrul Comunitar de Învățare Permanentă Timiș” din cadrul proiectului „Joint Employment Driven Initiative” (”Inițiativă comună privind ocuparea forței de muncă”) Acronim JEDI, cod ROHU-452.
  22. Proiect de hotărâre pentru modificare art. 1 a Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 112/28.04.2021 privind validarea Autorității Teritoriale de Ordine Publică Timiș.
  23. Proiect de hotărâre privind stabilirea componenței Consiliilor de Administrație și Consiliilor administrative ale instituțiilor publice de cultură de interes județean.
  24. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 48/2022 privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Timiș în Consiliile de administrație și Comisiile pentru evaluarea și asigurarea calității ale unităților de învățământ preuniversitar special din județul Timiș.
  25. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș.
  26. Proiect de hotărâre privind aprobarea neexercitării dreptului de preemțiune din partea Județului Timiș, asupra intenției de înstrăinare a unor imobile cu altă destinație decât cea de locuință.
Anterior ANUNȚ DE PARTICIPARE – Schema de minimis pentru finanțarea spitalelor publice locale aflate în subordinea autorităților publice locale din județul Timiș-2022.